Acceleració en Òrbita

Benvolguts, Benvolgudes,

L’Ajuntament de Terrassa juntament amb la patronal Cecot i la Cambra de Terrassa posem en marxa la segona edició del programa d’acceleració empresarial “Acceleració en Òrbita”.

Aquest programa, de durada 1 any, té com a objectiu donar suport, eines i acompanyament a les 6 PIMES, amb major capacitat de créixer instal•lades a la nostra ciutat, per tal d’accelerar el ritme del seu procés de creixement.

El cost del programa: subvencional 100% (gratuït per l’empresa)

Les empreses candidates hauran de complir els següents requisits: ser persona jurídica, tenir ubicació a Terrassa, vocació internacional, potencialitat de creixement, ser innovadora i compartir cultura i valors d’Orbital 40 (“Compartir per Guanyar”).

Per tal de explicar-vos en detall el funcionament del programa us convoquem el proper 19 de novembre a les 18h a una sessió informativa que es realitzarà a la Sala d’Actes de Qu4drant.0 (C/Telers 5, passadís B, 2ona planta, Edifici Vapor Gran).

El programa de l’acte és el següent:

18.00h Benvinguda
18.10h Balanç 2014 i presentació del programa per a 2015
18.30h Experiències pràctiques: la visió de dues empreses participants. Doiser i Alternativa 3
19.00h Precs i preguntes.

Si esteu interessats en assistir-hi, us agrairem que confirmeu la vostra assistència a rosa.guerrero@cecot.org indicant: el nom i cognoms, telèfon, mail de contacte de la persona que assistirà i empresa a la que pertany. Si voleu rebre més informació podeu trucar al telèfon 93 736 60 50 (Sra. Rosa Guerrero) o també mitjançant el mateix mail indicat per a les inscripcions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: